Menü
Kosár

Blog RSS Feed

dec. 02 Shabby chic: a kopott elegancia
balla 0 27
 Shabby chic: a kopott elegancia A shabby chic szó jelentése kopott elegancia, és a források szerint a World of Interiors magazin újságírónője, bizonyos Rachel Ashwell alkotta meg. Az Amerikai Egyesült Államokban a 90-es évek óta töretlenül virágzik ..
nov. 25 Mediterrán: a legismertebb és legnépszerűbb stílusról általában
balla 0 31
Mediterrán: a legismertebb és legnépszerűbb stílusról általában   A stílus az 1920-as évekből ered és alapvetően a korabeli olasz, spanyol és görög villák hangulatát idézi meg. Ezeknek a kultúráknak sok közös vonása van, így a mediterrán lakberendezé..
nov. 22 Klasszikus: tágas, impozáns és antik
0 48
Lakberendezési stílusok Klasszikus: tágas, impozáns és antik   A klasszikus stílus nem egy lakberendezési irányzat, inkább a korabeli bútorok, anyagok alkalmazása a mai terekben.Eredete a középkorig nyúlik vissza, amikor létrejöttek a kézműves céhek,..
nov. 17 Eklektika: a szabadság művészete
balla 0 79
Lakberendezési stílusok Eklektika: a szabadság művészete  Az eklektikus stílus a különböző korok, stílusok jegyeinek keveredését jelenti. Egyedi arculatát a személyre szabott válogatás és tervezés alapján éri el.A kifejezés a görög “eklektikosz” szób..
nov. 09 Minimalizmus: letisztult, elegáns és rendezett
balla 0 53
Lakberendezési stílusok Minimalizmus: letisztult, elegáns és rendezett  A minimalizmus a Bauhaus alapfelfogásából indul ki, amely a legegyszerűbb és legcélszerűbb formát kereste az otthonokban élő emberek számára. Az avantgárd és a japán térkultúra s..
okt. 29 Indusztriális: a nyers ipari stílus
balla 0 93
Lakberendezési stílusokMinden loft lakás indusztriális jellegű, de nem minden indusztriális tér loft lakásban található. Kialakulása összefügg a loftok divatba jöttével, de tőle függetlenül is működik. Jelentése: ipari stílus.Az ilyen hangulatú ottho..
okt. 21 Glamour: a stílusos ragyogás
balla 0 63
 Glamour: a stílusos ragyogás  A glamour egy modern lakberendezési stílus, amelynek eredete a glamour fényképészeti irányzatban rejlik. A szó jelentése "ragyogás", mivel ez a stílus nagyvonalúságot tükröz, szereti a finom, de fényes anyagokat, a látv..
okt. 14 Vintage: a nosztalgikus stílus
balla 0 87
Lakberendezési stílusok Vintage: a nosztalgikus stílus Magát a kifejezést eredetileg a borászatban és a fotográfiában használták, előbbinél a régi évjáratú nemes borokat, utóbbinál pedig az első fotokópiát nevezték vintage-nek (kiejtése: vintidzs vag..
okt. 06 Modern: egyedi és funkcionális stílus
balla 0 113
Lakberendezési stílusok Modern: egyedi és funkcionális stílus A modern egy konkrét időszakra, a 20. század elejétől a század közepéig tartó évtizedekre utal. Amit ma modern stílusnak tartunk a lakberendezésben, az valójában a skandináv, a század köze..
szept. 28 Skandináv: egyszerű, mégis otthonos stílus
balla 0 138
Skandináv: egyszerű, mégis otthonos stílus A stílus az 1930-as években indult hódító útjára, és népszerűsége máig töretlen. A skandináv országok fényszegény időjárása következtében az építészek sok fényt beengedő, nagy ablakokokkal rendelkező otthono..
szept. 21 Provence-i stílus: a francia mediterrán életérzés
balla 0 178
Provence-i stílus: a francia mediterrán életérzés A stílus Franciaország déli részéről Provence-ból származik. A 18. századi francia vidéki belsőépítészet ihlette. Nagyon kedvelt, szerethető lakberendezési irányzat, mert egyszerre jellemző rá a franc..
szept. 17 Bútorboltban vásároljak, vagy webáruházban?
balla 0 108
Kétségtelen, hogy felgyorsult világunkban egyre kevesebb időnk marad arra, hogy körbejárjuk a bútorüzleteket. Sokszor akkor marad valami szabadidőnk a tervezgetésre, mikor már a gyereket hazahoztuk az utolsó szakkörről, vagy edzésről, és elvégeztük a..
Tételek: 1 - 12 / 18 (2 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.