Menü
Kosár

Blog RSS Feed

szept. 17 Bútorboltban vásároljak, vagy webáruházban?
balla 0 10
Kétségtelen, hogy felgyorsult világunkban egyre kevesebb időnk marad arra, hogy körbejárjuk a bútorüzleteket. Sokszor akkor marad valami szabadidőnk a tervezgetésre, mikor már a gyereket hazahoztuk az utolsó szakkörről, vagy edzésről, és elvégeztük a..
szept. 11 Loft: a megunhatatlan kedvenc
balla 0 59
A stílus a 19. századi Párizs bohém művésznegyedeiben formálódott. Noha eredetileg Franciaországból ered, mégis az Egyesült Államokban bontakozott ki a ma is ismert formájában, ahol az elhagyatott gyárépületeket, ipari csarnokokat megszállták a művés..
szept. 09 Bútor felületek ápolása
balla 0 30
Olajozott felületek tisztításaAjánlatos az olajozott felület tisztításához a Natural Speciális tisztítószert alkalmazni, amelyet az olajozott és viaszolt felületekre fejlesztettek ki. Fontos, hogy az ilyen felületek tisztítását soha ne végezzük mikro..
szept. 06 Kárpitozott bútorokkal kapcsolatos fogalmak.
balla 0 17
Kárpitozott bútorokkal kapcsolatos fogalmak:ÁgyneműtartóAmennyiben ágyneműtartót látsz a bútornál az azt jelenti, hogy felhajtható és alatta könnyedén tudod tárolni az előre kialakított tároló rekeszben az ágyneműn kívül gyakorlatilag bármilyen eszkö..
szept. 05 Lapraszerelt bútoroknál előforduló fogalmak
balla 0 8
Lapraszerelt bútoroknál előforduló fogalmak:MDF lapA modern bútorok nagy része MDF-ből készült. Ez egy közepes sűrűségű farostlemez, amelyet egy elkészítési eljárás folyamán műgyanta és hő hozzáadásával összepréselnek. Száraz eljárás segítségével kés..
aug. 30 Lapraszerelt bútorok összeszerelése
balla 0 37
Fontos, hogy ha egy bútorcsalád több elemét megvásároltuk, akkor mindig csak egy elem dobozait válasszuk ki, és azt kezdjük szerelni, így nem keverednek az alkatrészek. Kezdjük a legnagyobb doboz kibontásával, ennek a csomagolását a földön is hagyhat..
aug. 23 Amit a bútorokról tudni érdemes: Lapraszerelt bútor
balla 0 22
A forgalmazott bútoraink döntő többsége lapraszerelt bútor. A bútorcsalád elemei a kiterjedésüktől függően egy vagy több eltérő méretű dobozban kerülnek leszállításra. Ezen csomagokban kerülnek elhelyezésre az összeszereléshez szükséges alkatrészek (..
Tételek: 1 - 7 / 7 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.