Menü
Kosár

Átvétel az egri üzletben

FIZETÉSI INFORMÁCIÓK:

Megrendeléskor a 100.000.-ft feletti rendelésekre, 10% előleget kérünk, melyről előleg számlát állítunk ki. A termék vételárának fennmaradó részét rendezheti a kiszállítást megelőzően átutalással, vagy készpénzben, vagy bankkártyával  az üzletben. Gyakran tapasztaljuk, hogy vásárlóink kártyáján hiába van fedezet, a beállított napi, vagy értéklimitek miatt a vásárlás elutasításra kerül. Kérjük, előre ellenőrizze kártyalimiteit!

Átutalási adatok:

Név: ANBALAX KFT.

Számlavezető bank: OTP BANK

Számlaszám: 11739009-20244855

Kérjük a közleményben tűntesse fel a 4 számjegyű rendelés azonosítót!

A beérkezett utalásokat minden nap egyszer, 12 óra körül ellenőrizzük. Ezért ha esetleg sürgősen szeretné tudtunkra adni, hogy kifizetésre került a termék, akkor kérjük küldjön email-t a ballabutoreger@t-online.hu címre a rendelési azonosító feltüntetésével!


SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK:

Díjaink a következőképpen alakulnak:

Átvétel az egri üzletben: ingyenes

Egerben 200.000,- Ft. feletti vásárlás esetén ingyenes, egyéb esetben 8.000,- Ft.

Vidékre érdeklődjön az aktuális szállítási árakról üzletünkben, 06-36-537-160.

A szállítási díjak az ingatlan bejáratáig érvényesek. A szállítók a lerakodásban tudnak segíteni. A termék behordásában a szállítók tudnak segíteni a helyszín adottságainak figyelembe vételével meghatározott külön díj ellenében.

Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a ballabutoreger@t-online.hu email címen, vagy a 06-36-537-160 telefonszámon.

A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.