Menü
Kosár

Niki 41 konyha

Niki 41 konyha

A modern Niki 41 konyha a stílus és a funkcionalitás tökéletes kombinációja, eleganciát és kényelmet biztosít a mindennapi használat során. Ennek a konyhának az előlapja strapabíró, fényes fehér fóliázott bútorlapból készül ABS élzárással. Korpusza matt fehér bútorlap melamin élzárással. A Niki 41konyha frissességet és tisztaságot áraszt.

128 mm luktávú, hosszúkás, fényes, krómozott fogantyúi egyedi karaktert adnak a Niki 41 konyhának. Elegáns kialakításuk nemcsak a modern trendbe illeszkedik, hanem a szekrények nyitásának és zárásának kényelmét is biztosítja, kiemelve az egész tér funkcionalitását. Az ajtók lágy záródásúak, a fiókok fékezett záródásúak. Egyes elemei prémiumbox rendszerrel is rendelhetők.

A Niki 41 konyha nemcsak esztétikus, hanem praktikus is. A minőségi anyagok és a precíz kidolgozás kombinációja garantálja a bútorok tartósságát. Ez a modern konyha nem csak a dizájn tekintetében felel meg az elvárásoknak, hanem az egyes elemek kivételes minősége és funkcionalitása miatt is elégedettséggel tölti el a felhasználót.

Tételek: 1 - 56 / 56 (1 oldal)