Menü
Kosár

Rólunk

Kedves Vásárlónk! Üdvözlünk a Balla Bútor Kft. weboldalán! 

Ismerd meg nagy múltú cégünk történetét!

A 100%-ig magyar tulajdonú Balla Bútor Kft.-t 1991-ben, 30 éve alapítottuk, ekkor a fő profilunk a bútorgyártás volt. Majd családi vállalkozásunkat továbbfejlesztettük: 1995-ben megnyitottuk első bútor boltunkat, és további hat üzletet is létrehoztunk. 1997-ben megerősítettük nagykereskedelmi tevékenységünket, és egy azóta is sikeresen működő franchise hálózatot építettünk ki. Immár 23 éve a bútor nagykereskedelem a fő profilunk, és a telephelyünkről szolgáljuk ki az üzleteket.

Jelenleg Miskolc belvárosában egy 3.000 m2-es saját tulajdonú lakberendezési áruházzal rendelkezünk, ahol sok szeretettel várjuk a kedves Vásárlóinkat! Emellet mára 10 Balla Bútor franchise bútorbolt található Kelet-Magyarországon, és több, mint 50 partner bútorüzletet szolgálunk ki.

A piacon egyedülálló módon a 23 éves nagykereskedelmi tevékenységünk alatt nagyon jó kapcsolatot alakítottunk ki Lengyelország legnagyobb bútorgyáraival, így a vevőink felé a legnagyobb engedményeket tudjuk kínálni. Hosszú évek óta Magyarország legnagyobb bútor nagykereskedői vagyunk, több, mint 25 stabil, megbízható beszállítóval, 5.000 nm-es saját raktárbázissal, komoly műszaki parkkal, vállalatirányítási rendszerrel, és stabil vevőkörrel.

Örömünkre szolgál az is, hogy a beszállítóink többségét kizárólagosan képviseljük itthon, és szintén kizárólagosan képviseljük a távol-keleti régió legnagyobb európai importőrét is: a lengyel Signal céget.

Webáruházunkat 2008. óta üzemeltetjük, ami kettős funkciót lát el: egyrészt saját üzletünket, illetve a partnerboltokat látja el információval, másrészt internetes vásárlást biztosít.

Köszönjük, hogy elolvastad cégünk történetét! Nézz körül webáruházunkban! Amennyiben kérdésed merül fel: állunk rendelkezésedre!

Várunk szeretettel miskolci üzletünkben is: Miskolc, Zsolcai kapu 16, 3526

A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.