Menü
Kosár

Rólunk

A Balla Bútor Kft. 1991-ben alakult bútorgyártás profillal. 1995-ben megnyitottuk első bútorboltunkat, mely további hat bolt nyitása követett. 1997-től elindítottuk nagykereskedelmi tevékenységünket, melynek intenzív növekedése fokozatosan a gyártás, és a saját üzletek visszaszorulását, ugyanakkor a franchise boltok létrejöttét eredményezte. 2001-től már a bútor nagykereskedelem vált a fő profilunkká, és azóta már a jelenlegi telephelyünkről történik az üzletek kiszolgálása.

Jelenleg Miskolc belvárosában egy 3.000 m2-es saját tulajdonú lakberendezési áruházzal rendelkezünk, 10 Balla Bútor franchise bútorbolt található Kelet-Magyarországon, és több mint 50 partner bútorboltot szolgálunk ki. 23 éves nagykereskedelmi tevékenységünk alatt nagyon jó kapcsolatot alakítottunk ki Lengyelország legnagyobb bútorgyáraival, elérve a legnagyobb engedményeket.

Már hosszú ideje elmondható, hogy Magyarország legnagyobb bútor nagykereskedői vagyunk, több mint 25 stabil, megbízható beszállítóval, 5.000 m2-es saját raktárbázissal, komoly műszaki parkkal, vállalatirányítási rendszerrel, és stabil vevőkörrel. A beszállítóink többségét kizárólagos joggal képviseljük Magyarországon.

Első webáruházunkat 2008-ban létesítettük, ami több átalakítást követően jelenleg kettős funkciót lát el. Egyrészt a saját, és partner boltokat látja el információval, másrészt hagyományos e-kereskedelmet folytat.

Szintén kizárólagosan képviseljük Magyarországon a távol-keleti régió legnagyobb európai bútor importőrét is a lengyel Signal céget.

A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.