Menü
Kosár

Tiffany

Tiffany

A Tiffany egy mindig divatos időtlen klasszikus. Elegáns, stilizált fém fogantyúk díszítik a fa hatású frontokat. A széles lábak stabilitást adnak, eleganciát és komolyságot sugallnak.

Woodline krém színben kapható. Vitrin elemeihez opcionális LED világítás rendelhető.


Brand: Mebel Bos Cikkszám: TIFFANY/REGAL/1D2S/W/KREM
Szerelési rajz letöltése: LetöltésTudjon meg többet lapraszerelt bútorainkról: MegnézemÖsszeszerelési információk: MegnézemA fiókos előlappal zárható könyvespolc egy olyan bútor, amely biztosan passzol az étkező vagy a nappali elrendezéséhez, különösen, ha klasszikus enteriőrről van szó. A TIFFANY k..
90 200 Ft
Nettó ár:71 024 Ft
Brand: Mebel Bos Cikkszám: TIFFANY/REGAL/Z/LUSTREM/1D2S/W/KREM
Szerelési rajz letöltése: LetöltésTudjon meg többet lapraszerelt bútorainkról: MegnézemÖsszeszerelési információk: MegnézemA tükrös, fiókos előlappal zárható könyvespolc egy olyan bútor, amely minden bizonnyal illeszkedik az előszoba és a folyosók elrendezéséhez, különösen, ha klasszikus enteriőrről..
101 700 Ft
Nettó ár:80 079 Ft
Brand: Mebel Bos Cikkszám: TIFFANY/SZAFKA/NA/BUTY/1K/W/KREM
A TI-W előszoba elemmel együtt ajánljuk.Szerelési rajz letöltése: LetöltésTudjon meg többet lapraszerelt bútorainkról: MegnézemÖsszeszerelési információk: MegnézemAz 1k cipős szekrény egy kis bútor, amelyet elsősorban folyosókra és az előszobákba terveztek. 1 rekeszből áll a cipők tárolására. A TIFF..
33 000 Ft
Nettó ár:25 984 Ft
Brand: Mebel Bos Cikkszám: TIFFANY/SZAFKA/NOCNA/1S/W/KREM
Szerelési rajz letöltése: LetöltésTudjon meg többet lapraszerelt bútorainkról: MegnézemÖsszeszerelési információk: MegnézemA teljesen berendezett hálószobát éjjeliszekrényekkel kell felszerelni. A TIFFANY kollekció éjjeli szekrényében van egy fiók és egy nyitott polc, melyekre minden lefekvés előtt ..
24 900 Ft 30 400 Ft
Nettó ár:19 606 Ft
Brand: Mebel Bos Cikkszám: TIFFANY/WITRYNA/1W2S/W/KREM
Szerelési rajz letöltése: LetöltésTudjon meg többet lapraszerelt bútorainkról: MegnézemÖsszeszerelési információk: MegnézemÁltalánosan elfogadott, hogy a vitrin egy olyan bútor, amely minden étkezőben vagy nappaliban nélkülözhetetlen, különösen akkor, ha a belső teret klasszikus stílusban díszítik. ..
89 400 Ft
Nettó ár:70 394 Ft
Brand: Mebel Bos Cikkszám: TIFFANY/SZAFA/2D2S/W/KREM
Az elemhez opciós kiegészítő polc rendelhető.  Szerelési rajz letöltése: LetöltésTudjon meg többet lapraszerelt bútorainkról: MegnézemÖsszeszerelési információk: MegnézemA kétajtós TIFFANY gardrób olyan bútordarab, amely a klasszikusok kedvelőinek tetszeni fog. Enélkül egyetlen klasszikus hálószoba ..
123 300 Ft
Nettó ár:97 087 Ft
Brand: Mebel Bos Cikkszám: TIFFANY/REGAL/OTWARTY/2S/W/KREM
Szerelési rajz letöltése: LetöltésTudjon meg többet lapraszerelt bútorainkról: MegnézemÖsszeszerelési információk: MegnézemA nyitott polcokkal és két fiókkal rendelkező könyvespolc egy olyan bútor, amely biztosan illeszkedik az étkező vagy a nappali berendezéséhez, különösen, ha klasszikus enteriőrr..
69 300 Ft
Nettó ár:54 567 Ft
Brand: Mebel Bos Cikkszám: TIFFANY/WITRYNA/2W2S/W/KREM
Szerelési rajz letöltése: LetöltésTudjon meg többet lapraszerelt bútorainkról: MegnézemÖsszeszerelési információk: MegnézemAz asztalon kívül minden étkezőben vitrin szükséges. Ezt szem előtt tartva készítettünk Önnek egy üvegvitrint, amely díszíti a belső teret és egyben funkcionális. Bemutatunk egy..
118 600 Ft
Nettó ár:93 386 Ft
Brand: Mebel Bos Cikkszám: TIFFANY/SZAFA/Z/LUSTREM/3D4S/W/KREM
Szerelési rajz letöltése: LetöltésTudjon meg többet lapraszerelt bútorainkról: MegnézemÖsszeszerelési információk: MegnézemA háromajtós TIFFANY gardrób tökéletes hely a tulajdonosok holmijának tárolására. Tágas polcokkal, akasztóval és négy tágas fiókkal rendelkezik. A középső ajtóra ragasztott tükö..
174 900 Ft 217 400 Ft
Nettó ár:137 717 Ft
Brand: Mebel Bos Cikkszám: TIFFANY/SZAFKA/NA/BUTY/3K/W/KREM
Szerelési rajz letöltése: LetöltésTudjon meg többet lapraszerelt bútorainkról: MegnézemÖsszeszerelési információk: MegnézemA 3k cipős szekrény elsősorban folyosókra és előszobákra tervezett bútor. 3 kamrából áll, amelyek cipők tárolására szolgálnak. A TIFFANY kollekció klasszikus stílusú házak beren..
65 600 Ft
Nettó ár:51 654 Ft
Brand: Mebel Bos Cikkszám: TIFFANY/KOM/Z/BAR/1D1W1S1B/W/KREM
Szerelési rajz letöltése: LetöltésTudjon meg többet lapraszerelt bútorainkról: MegnézemÖsszeszerelési információk: MegnézemAnnak érdekében, hogy érdekes megoldásokat vezessünk be kínálatunkba, megterveztünk egy komódot rúddal. Ezen kívül ez a bútor ajtóval zárható üvegpolcokból és fiókból áll. Ennek..
88 200 Ft
Nettó ár:69 449 Ft
Brand: Mebel Bos Cikkszám: TIFFANY/KOMODA/2D1S/W/KREM
Szerelési rajz letöltése: LetöltésTudjon meg többet lapraszerelt bútorainkról: MegnézemÖsszeszerelési információk: MegnézemA TIFFANY kollekció az időtlen klasszikusok szerelmeseinek készült. Egy zárt ajtajú komód és egy tágas, teljesen kihúzható fiók biztosan sok nappaliban, vagy étkezőben talál maj..
68 400 Ft
Nettó ár:53 858 Ft
Brand: Mebel Bos Cikkszám: TIFFANY/KOM/Z/BAR/2W3S1B/W/KREM
Szerelési rajz letöltése: LetöltésTudjon meg többet lapraszerelt bútorainkról: MegnézemÖsszeszerelési információk: MegnézemAnnak érdekében, hogy érdekes megoldásokat vezessünk be kínálatunkba, megterveztünk egy komódot rúddal. Ezen kívül ez a bútor üvegpolcokból és három tágas, teljesen kihúzható fi..
142 500 Ft
Nettó ár:112 205 Ft
Brand: Mebel Bos Cikkszám: TIFFANY/KOMODA/3D1S/W/KREM
Szerelési rajz letöltése: LetöltésTudjon meg többet lapraszerelt bútorainkról: MegnézemÖsszeszerelési információk: MegnézemA komód egy olyan bútor, amely széles körben alkalmazható. Illik a nappaliba, étkezőbe, előszobába és hálószobába. A TIFFANY kollekció az időtlen klasszikusok szerelmeseinek kés..
51 900 Ft 66 200 Ft
Nettó ár:40 866 Ft
Brand: Mebel Bos Cikkszám: TIFFANY/KOMODA/4S/W/KREM
Szerelési rajz letöltése: LetöltésTudjon meg többet lapraszerelt bútorainkról: MegnézemÖsszeszerelési információk: MegnézemA komód egy olyan bútor, amely széles körben alkalmazható. Illik a nappaliba, étkezőbe, előszobába és a hálószobába is. A TIFFANY kollekció az időtlen klasszikusok szerelmeseine..
84 700 Ft
Nettó ár:66 693 Ft
Brand: Mebel Bos Cikkszám: TIFFANY/LAWA/110/W/KREM
Szerelési rajz letöltése: LetöltésTudjon meg többet lapraszerelt bútorainkról: MegnézemÖsszeszerelési információk: MegnézemMinden nappalinak szükséges tartalmaznia kell egy dohányzó asztalt. A TIFFANY asztalkán egy további polc van az apró tárgyak, például távirányítók, magazinok vagy keresztrejtvén..
17 900 Ft 22 200 Ft
Nettó ár:14 094 Ft
Brand: Mebel Bos Cikkszám: TIFFANY/LO/E/160/W/KREM
Az ár az ágyrácsot igen a matracon NEM tartalmazza.Szerelési rajz letöltése: LetöltésTudjon meg többet lapraszerelt bútorainkról: MegnézemÖsszeszerelési információk: MegnézemA klasszikus hálószoba mindig divatos és hangulatos. Szükséges felszerelése egy kényelmes ágy. A TIFFANY kollekció ágyai dekor..
96 000 Ft
Nettó ár:75 591 Ft
Brand: Mebel Bos Cikkszám: TIFFANY/LO/E/160/Z/POJEM/W/KREM
Az ár az ágyrácsot igen a matracon NEM tartalmazza. Szerelési rajz letöltése: LetöltésTudjon meg többet lapraszerelt bútorainkról: MegnézemÖsszeszerelési információk: MegnézemA klasszikus hálószoba mindig divatos és hangulatos. Szükséges felszerelése egy kényelmes ágy. A TIFFANY kollekció francia ág..
134 900 Ft 167 300 Ft
Nettó ár:106 220 Ft
Brand: Mebel Bos Cikkszám: TIFFANY/KOMODA/NARO/NA/1D1S/W/KREM
A TI-N1W sarokvitrin elemmel együtt ajánljuk.Szerelési rajz letöltése: LetöltésTudjon meg többet lapraszerelt bútorainkról: MegnézemÖsszeszerelési információk: MegnézemAz üres és kidolgozatlan sarok problémája a TIFFANY sarok komód használatának köszönhetően eltűnhet. Teljesen kihúzható fiókkal és e..
51 100 Ft
Nettó ár:40 236 Ft
Brand: Mebel Bos Cikkszám: TIFFANY/NADSTAWKA/NARO/NA/1W/W/KREM
A TI-N1D1S sarok komód elemmel együtt ajánljuk.Szerelési rajz letöltése: LetöltésTudjon meg többet lapraszerelt bútorainkról: MegnézemÖsszeszerelési információk: MegnézemA TIFFANY kollekció sarokszekrénye üvegpolcokkal rendelkezik, amelyek kiválóan alkalmasak gyönyörű étkészletek vagy elegáns kiegés..
43 900 Ft
Nettó ár:34 567 Ft
Brand: Mebel Bos Cikkszám: TIFFANY/POLKA/130/W/KREM
Szerelési rajz letöltése: LetöltésTudjon meg többet lapraszerelt bútorainkról: MegnézemÖsszeszerelési információk: MegnézemA TIFFANY polc lehetővé teszi a falon lévő szabad hely funkcionális kihasználását. Ennek köszönhetően a belső tér teljesebb és érdekesebb lesz. Elegáns kivitelű, dekorcsíkokkal,..
10 900 Ft
Nettó ár:8 583 Ft
Brand: Mebel Bos Cikkszám: TIFFANY/POLKA/90/W/KREM
Szerelési rajz letöltése: LetöltésTudjon meg többet lapraszerelt bútorainkról: MegnézemÖsszeszerelési információk: MegnézemA TIFFANY polc lehetővé teszi a falon lévő szabad hely funkcionális kihasználását. Ennek köszönhetően a belső tér teljesebb és érdekesebb lesz. Elegáns kivitelű, dekorcsíkokkal,..
8 600 Ft
Nettó ár:6 772 Ft
Brand: Mebel Bos Cikkszám: TIFFANY/SZAFKA/RTV/2S/W/KREM
Szerelési rajz letöltése: LetöltésTudjon meg többet lapraszerelt bútorainkról: MegnézemÖsszeszerelési információk: MegnézemA TIFFANY kollekcióból származó TV-szekrényt úgy tervezték, hogy egy nagyméretű tévét is elhelyezhessen rajta a nagy, strapabíró asztallapnak köszönhetően. Ezen kívül a TV állvá..
52 200 Ft
Nettó ár:41 102 Ft
Brand: Mebel Bos Cikkszám: TIFFANY/STOL/ROZK/130/175/W/KREM
Széthúzott mérete: 1750x800 mmSzerelési rajz letöltése: LetöltésTudjon meg többet lapraszerelt bútorainkról: MegnézemÖsszeszerelési információk: Megnézem..
69 600 Ft
Nettó ár:54 803 Ft
Brand: Mebel Bos Cikkszám: TIFFANY/WIESZAK/W/KREM
A TI-1K cipősszekrény elemmel együtt ajánljuk. Szerelési rajz letöltése: LetöltésTudjon meg többet lapraszerelt bútorainkról: MegnézemÖsszeszerelési információk: MegnézemA fogast folyosókra és előterekbe tervezték. A kollekció klasszikus és gazdag dizájnja számos csodálatos elrendezést kínál. A búto..
42 200 Ft
Nettó ár:33 228 Ft
Brand: Mebel Bos Cikkszám: TIFFANY/SZAFKA/WISZACA/1W/W/KREM
Szerelési rajz letöltése: LetöltésTudjon meg többet lapraszerelt bútorainkról: MegnézemÖsszeszerelési információk: MegnézemBármilyen szabad falfelület felhasználható. A TIFFANY kollekció falra akasztható szekrénye tökéletes lesz erre a szerepre. Bármilyen komód fölé, az ágy fölé vagy bárhova akaszth..
32 000 Ft
Nettó ár:25 197 Ft
Tételek: 1 - 26 / 26 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.