Menü
Kosár

Oskar elemes előszoba

Oskar elemes előszoba

Az Oskar bútorcsaláddal a nagy tereket is praktikusan be lehet tölteni. Egyedi San Remo tölgy színe csak még különlegesebbé teszi. A család elemeinél a fiókok golyós szerkezetűek. A korpusz, a frontok és a polcok 16 mm vastagok. A fogantyúk műanyagból készültek és króm színűek. A kollekció lehetővé teszi, hogy funkcionális ifjúsági tereket és előszobát tudjon belőle létrehozni. Ha Önnek is erre van szüksége, válassza az Oskar bútorcsaládot!Brand: Mebel Bos Cikkszám: OSKAR/KOMODA/1D/90/DAB/SAN/REMO
Szerelési rajz letöltése: LetöltésTudjon meg többet lapraszerelt bútorainkról: MegnézemÖsszeszerelési információk: MegnézemAz 1D/90 komód egy olyan bútor, amelyet elsősorban folyosókra és előszobákra terveztek. A polcok cipők tárolására alkalmasak. Az OSKAR kollekció folyosókon és előszobákban működ..
20 700 Ft
Nettó ár:16 299 Ft
Brand: Mebel Bos Cikkszám: OSKAR/KOMODA/WYSOKA/1D1S/DAB/SAN/REMO
Szerelési rajz letöltése: LetöltésTudjon meg többet lapraszerelt bútorainkról: MegnézemÖsszeszerelési információk: MegnézemAz 1d1s komód elsősorban folyosókra és előszobákra tervezett bútor. A polcok cipők tárolására alkalmasak, a fiók pedig olyan apró tárgyak tárolására alkalmas, mint a kulcsok vag..
26 600 Ft
Nettó ár:20 945 Ft
Brand: Mebel Bos Cikkszám: OSKAR/KOMODA/2D/90/DAB/SAN/REMO
Szerelési rajz letöltése: LetöltésTudjon meg többet lapraszerelt bútorainkról: MegnézemÖsszeszerelési információk: MegnézemA 2D/90-es komód elsősorban folyosókra és előszobákra tervezett bútor. A polcok cipők tárolására alkalmasak. Az OSKAR kollekció folyosókon és előszobákban működik a legjobban, e..
23 800 Ft
Nettó ár:18 740 Ft
Brand: Mebel Bos Cikkszám: OSKAR/PANEL/Z/LUSTREM/45/DAB/SAN/REMO
Szerelési rajz letöltése: LetöltésTudjon meg többet lapraszerelt bútorainkról: MegnézemÖsszeszerelési információk: MegnézemA tükrös panelt elsősorban előszobákba ajánljuk. Amikor elhagyjuk a házat, mindannyian szeretünk megbizonyosodni arról, hogy jól nézünk ki. Sokkal kényelmesebb egy sapkát, sálat..
19 900 Ft
Nettó ár:15 669 Ft
Brand: Mebel Bos Cikkszám: OSKAR/SZAFKA/NA/BUTY/2K1S/DAB/SAN/REMO
Szerelési rajz letöltése: LetöltésTudjon meg többet lapraszerelt bútorainkról: MegnézemÖsszeszerelési információk: MegnézemA 2K1S cipős szekrény elsősorban folyosókra és előszobákra tervezett bútor. A kamrák a cipők tárolására szolgálnak, míg a fiók olyan apró tárgyak tárolására szolgál, mint a kulc..
35 400 Ft
Nettó ár:27 874 Ft
Brand: Mebel Bos Cikkszám: OSKAR/WIESZAK/60/DAB/SAN/REMO
Szerelési rajz letöltése: LetöltésTudjon meg többet lapraszerelt bútorainkról: MegnézemÖsszeszerelési információk: MegnézemAz akasztó minden előszoba nélkülözhetetlen eleme! Sokkal kényelmesebb egy kabátot vagy kabátot elegáns akasztóra akasztani, mint bárhova ledobni. Egy kiegészítő polc teszi még ..
25 300 Ft
Nettó ár:19 921 Ft
Brand: Mebel Bos Cikkszám: OSKAR/WIESZAK/90/DAB/SAN/REMO
Szerelési rajz letöltése: LetöltésTudjon meg többet lapraszerelt bútorainkról: MegnézemÖsszeszerelési információk: MegnézemAz akasztó minden előszoba nélkülözhetetlen eleme! Sokkal kényelmesebb egy kabátot vagy kabátot elegáns akasztóra akasztani, mint bárhova ledobni. Egy kiegészítő polc teszi még ..
39 000 Ft
Nettó ár:30 709 Ft
Tételek: 1 - 7 / 7 (1 oldal)