Menü
Kosár

Damis

Damis

Damis bútorcsalád, melyre az eszétikus, modern, és funkcionális jelzők illenek legjobban.

 

Brand: Mebel Bos Cikkszám: DAMIS/B1D1S/110/RENDEZO/NELK/DBS
Szerelési rajz letöltése: LetöltésTudjon meg többet lapraszerelt bútorainkról: MegnézemÖsszeszerelési információk: MegnézemAz egyszerű forma, a fát utánzó sonoma tölgy szín, a minimalista fogantyúk és a magas szintű funkcionalitás jellemzi a DAMIS kollekciót. Ebből a kollekcióból egy fiókos és egy a..
47 600 Ft
Nettó ár:37 480 Ft
Brand: Mebel Bos Cikkszám: DAMIS/K2D2S/KOMOD/DBS
Szerelési rajz letöltése: LetöltésTudjon meg többet lapraszerelt bútorainkról: MegnézemÖsszeszerelési információk: MegnézemPraktikus és egyben jó megjelenésű, kis- és közepes lakásokban is jól bevált bútor a komód. A DAMIS kollekció egy 2d2s komódot tartalmaz. Nyitott polcokból, fiókokból és elől zá..
57 000 Ft
Nettó ár:44 882 Ft
Brand: Mebel Bos Cikkszám: DAMIS/P110/POLC/DBS
Szerelési rajz letöltése: LetöltésTudjon meg többet lapraszerelt bútorainkról: MegnézemÖsszeszerelési információk: MegnézemA DAMIS polc lehetővé teszi a falon lévő szabad hely funkcionális felhasználását. Ennek köszönhetően a belső tér teljesebb és érdekesebb lesz. Az egyszerű forma illeszkedik a mo..
8 800 Ft
Nettó ár:6 929 Ft
Brand: Mebel Bos Cikkszám: DAMIS/R1D/POLCOS/SZEKRENY/DBS
Szerelési rajz letöltése: LetöltésTudjon meg többet lapraszerelt bútorainkról: MegnézemÖsszeszerelési információk: MegnézemA lakberendezésben az egyik leggyakrabban használt bútor a könyvespolc. A DAMIS kollekció kollekciójában az ilyen típusú bútorok széles választéka található, amelyek között mind..
34 100 Ft
Nettó ár:26 850 Ft
Brand: Mebel Bos Cikkszám: DAMIS/R1D1S1B/BAROS/SZEK
Szerelési rajz letöltése: LetöltésTudjon meg többet lapraszerelt bútorainkról: MegnézemÖsszeszerelési információk: MegnézemA kibővített 1d1s1b könyvespolc a DAMIS kollekcióból tökéletes bútor nappaliba, vagy étkezőbe. Ami megkülönbözteti, az a rúd. Ezen kívül, mint minden könyvespolchoz illik, nyito..
51 000 Ft
Nettó ár:40 157 Ft
Brand: Mebel Bos Cikkszám: DAMIS/R2D2S/POLCOS/SZEKRENY/DBS
Szerelési rajz letöltése: LetöltésTudjon meg többet lapraszerelt bútorainkról: MegnézemÖsszeszerelési információk: MegnézemA lakberendezésben az egyik leggyakrabban használt bútor a könyvespolc. A DAMIS kollekciójában az ilyen típusú bútorok széles választéka található, amelyek között mindenki megta..
64 000 Ft
Nettó ár:50 394 Ft
Brand: Mebel Bos Cikkszám: DAMIS/RO1D1S/NYITOTT/DBS
Szerelési rajz letöltése: LetöltésTudjon meg többet lapraszerelt bútorainkról: MegnézemÖsszeszerelési információk: MegnézemA nyitott és zárt polcokkal és fiókkal rendelkező DAMIS könyvespolc tökéletes hely minden szükséges dolog tárolására. A sonoma tölgy világos színe és az univerzális fogantyúk ko..
42 500 Ft
Nettó ár:33 465 Ft
Brand: Mebel Bos Cikkszám: DAMIS/RTV1K/TV/ALLVANY//DBS
Szerelési rajz letöltése: LetöltésTudjon meg többet lapraszerelt bútorainkról: MegnézemÖsszeszerelési információk: MegnézemA DAMIS kollekció TV-szekrénye minden nappalit még funkcionálisabbá tesz. Ez pedig a nagy, strapabíró felsőnek, a nyitott polcoknak és az ajtókkal zárható polcoknak köszönhető. ..
31 200 Ft
Nettó ár:24 567 Ft
Brand: Mebel Bos Cikkszám: DAMIS/RTV2K/TV/ALLVANY/DBS
Szerelési rajz letöltése: LetöltésTudjon meg többet lapraszerelt bútorainkról: MegnézemÖsszeszerelési információk: MegnézemA DAMIS kollekció TV-szekrénye minden nappalit még funkcionálisabbá tesz. Ez pedig a nagy, strapabíró tetőnek, a nyitott polcoknak és az ajtókkal zárható polcoknak köszönhető. E..
36 800 Ft
Nettó ár:28 976 Ft
Brand: Mebel Bos Cikkszám: DAMIS/RW/FALI/POLC/DBS
Szerelési rajz letöltése: LetöltésTudjon meg többet lapraszerelt bútorainkról: MegnézemÖsszeszerelési információk: MegnézemA függesztett DAMIS könyvespolc lehetővé teszi a falon lévő szabad hely funkcionális felhasználását. Ennek köszönhetően a belső tér teljesebb és érdekesebb lesz. Az egyszerű for..
14 200 Ft
Nettó ár:11 181 Ft
Brand: Mebel Bos Cikkszám: DAMIS/SZ2D/AKASZTOS/SZEKRENY/DBS
Szerelési rajz letöltése: LetöltésTudjon meg többet lapraszerelt bútorainkról: MegnézemÖsszeszerelési információk: MegnézemA DAMIS gardrób tökéletes hely a ruhák tárolására. Van egy zóna, amely ruhaakasztóval és csomagolható polccal van felszerelve. Egyszerű formát és minimalista dizájnt hozzáadva m..
61 500 Ft
Nettó ár:48 425 Ft
Brand: Mebel Bos Cikkszám: DAMIS/W1D1W/VITRIN/DBS
Szerelési rajz letöltése: LetöltésTudjon meg többet lapraszerelt bútorainkról: MegnézemÖsszeszerelési információk: MegnézemA lakberendezésben az egyik leggyakrabban használt bútor a könyvespolc. A DAMIS kollekciójában az ilyen típusú bútorok széles választéka található, amelyek között mindenki megta..
39 200 Ft
Nettó ár:30 866 Ft
Brand: Mebel Bos Cikkszám: DAMIS/W1D1W1S/VITRIN/DBS
Szerelési rajz letöltése: LetöltésTudjon meg többet lapraszerelt bútorainkról: MegnézemÖsszeszerelési információk: MegnézemAz üvegezett vitrin jól mutat önálló testként és más bútorokkal kombinálva is. Tökéletes a nappaliban dísztárgyak elhelyezésére, vagy az étkezőben az étkészletek kirakására. A D..
54 000 Ft
Nettó ár:42 520 Ft
Tételek: 1 - 13 / 13 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.