Menü
Kosár

Brandson

Brandson

A hagyományos stílus szerelmeseinek lett tervezve a Brandson bútorcsalád. A finoman megformázott sötét húzóval ezek a fehér bútorok nagyszerűen illenek mind a világos, mind az élénkebb színű falakhoz. A vitrines elemek nem csak a dekoratív felső koronákkal, hanem a polcokon lévő dekorációkat megvilágítva is stílusossá és elegánssá teszi a helységet.

Brand: Mebel Bos Cikkszám: BRANDSON/K2D/BI
Szerelési rajz letöltése: LetöltésTudjon meg többet lapraszerelt bútorainkról: MegnézemÖsszeszerelési információk: MegnézemA BRANDSON komód polcokkal van felszerelve. Ideálisan alkalmas olyan helyiségek elrendezésére, mint: nappali, előszoba, hálószoba, iroda vagy ifjúsági szoba. A kollekció egysze..
64 100 Ft
Nettó ár:50 472 Ft
Brand: Mebel Bos Cikkszám: BRANDSON/KOM2D4S/BI
Szerelési rajz letöltése: LetöltésTudjon meg többet lapraszerelt bútorainkról: MegnézemÖsszeszerelési információk: MegnézemBRANDSON komód zpolcokkal és fiókokkal van felszerelve. Ideálisan alkalmas olyan helyiségek elrendezésére, mint: nappali, előszoba, hálószoba, iroda vagy ifjúsági szoba. A kolle..
93 600 Ft
Nettó ár:73 701 Ft
Brand: Mebel Bos Cikkszám: BRANDSON/K2S/BI
Szerelési rajz letöltése: LetöltésTudjon meg többet lapraszerelt bútorainkról: MegnézemÖsszeszerelési információk: MegnézemBRANDSON komód polcokkal van felszerelve. A kollekció egyszerű kialakítása számos csodálatos elrendezést kínál. A bútorok fehérségét pontfekete fogantyúkkal törték meg. A BRANDS..
45 800 Ft
Nettó ár:36 063 Ft
Brand: Mebel Bos Cikkszám: BRANDSON/LAW1S/70/BI
Szerelési rajz letöltése: LetöltésTudjon meg többet lapraszerelt bútorainkról: MegnézemÖsszeszerelési információk: MegnézemAz asztalok és padok minden helyiséget kiegészítenek, különösen a nappalit és a szobákat. A BRANDSON kollekcióban egy kényelmes fiók található, amely újságok, távirányítók és eg..
53 900 Ft
Nettó ár:42 441 Ft
Brand: Mebel Bos Cikkszám: BRANDSON/P140/BI
Szerelési rajz letöltése: LetöltésTudjon meg többet lapraszerelt bútorainkról: MegnézemÖsszeszerelési információk: MegnézemA funkcionális polc kiváló megoldás a szabad hely elrendezésére a falon. Az egyszerű kialakítás biztosítja, hogy ez a bútor tökéletesen illeszkedjen a nappali, előszoba, ifjúsá..
16 200 Ft
Nettó ár:12 756 Ft
Brand: Mebel Bos Cikkszám: BRANDSON/POLC/SZ2D2S-HEZ/BI
Szerelési rajz letöltése: LetöltésTudjon meg többet lapraszerelt bútorainkról: MegnézemÖsszeszerelési információk: MegnézemA BRANDSON kollekció 2d2s gardrób megoldás azok számára, akik akasztók helyett inkább polcra raknak ruhákat. A polcok felszerelésének lehetősége a szekrénybe növeli annak funkci..
16 200 Ft
Nettó ár:12 756 Ft
Brand: Mebel Bos Cikkszám: BRANDSON/RTV/2D1S/140/BI
Szerelési rajz letöltése: LetöltésTudjon meg többet lapraszerelt bútorainkról: MegnézemÖsszeszerelési információk: MegnézemA BRANDSON kollekcióból TV álványa nagy, és strapabíró. Ezen kívül a bútor nyitott és zárt polcokkal és fiókkal is rendelkeznek, amelyek tökéletes helyet biztosítanak kisebb tár..
60 800 Ft
Nettó ár:47 874 Ft
Brand: Mebel Bos Cikkszám: BRANDSON/SZ2D2S/BI
Szerelési rajz letöltése: LetöltésTudjon meg többet lapraszerelt bútorainkról: MegnézemÖsszeszerelési információk: MegnézemA hálószoba, ifjúsági szoba, gyerekszoba vagy elższoba nélkülözhetetlen bútordarabja egy nagy, tágas gardrób, melyben sok szükséges dolog elfér, elsősorban ruhák és kiegészítők...
99 500 Ft
Nettó ár:78 346 Ft
Brand: Mebel Bos Cikkszám: BRANDSON/W2W2S/BI
Szerelési rajz letöltése: LetöltésTudjon meg többet lapraszerelt bútorainkról: MegnézemÖsszeszerelési információk: MegnézemA vitrin egy többfunkciós bútor, amely kényelmes könyvespolctá, érdekes dekorációk vagy irodai dokumentumok helyévé válhat.A kollekció egyszerű kialakítása sok csodálatos elrend..
106 900 Ft
Nettó ár:84 173 Ft
Brand: Mebel Bos Cikkszám: BRANDSON/WIE/80/BI
Szerelési rajz letöltése: LetöltésTudjon meg többet lapraszerelt bútorainkról: MegnézemÖsszeszerelési információk: MegnézemA fogast a folyosókra tervezték. A kollekció egyszerű kialakítása számos csodálatos elrendezést kínál. A bútorok fehérségét pontfekete fogantyúkkal törték meg. A BRANDSON kollek..
45 800 Ft
Nettó ár:36 063 Ft
Brand: Mebel Bos Cikkszám: BRANDSON/WN1D1W2S/BI
Szerelési rajz letöltése: LetöltésTudjon meg többet lapraszerelt bútorainkról: MegnézemÖsszeszerelési információk: Megnézemvitrin egy többfunkciós bútor, amely kényelmes könyvespolctá, érdekes dekorációk vagy irodai dokumentumok helyévé válhat.A kollekció egyszerű kialakítása sok csodálatos elrendez..
84 900 Ft
Nettó ár:66 850 Ft
Tételek: 1 - 11 / 11 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.