Menü
Kosár

Magellan

Magellan

Magellán bútorcsalád

Brand: Mebel Bos Cikkszám: MAGELLAN/B1D1S/120/SV
Szerelési rajz letöltése: LetöltésTudjon meg többet lapraszerelt bútorainkról: MegnézemÖsszeszerelési információk: MegnézemA Magellan kollekció íróasztala tökéletes felszerelés lehet irodákba, gyermek és ifjúsági szobákba. A tengerész stílusú kialakítás lehetővé teszi, hogy csodálatos belső kialakít..
73 900 Ft
Nettó ár:58 189 Ft
Brand: Mebel Bos Cikkszám: MAGELLAN/K3D2S/SV
Szerelési rajz letöltése: LetöltésTudjon meg többet lapraszerelt bútorainkról: MegnézemÖsszeszerelési információk: MegnézemA MAGELLAN komód polcokkal és fiókokkal van felszerelve. Egy érdekes forma vonzó lesz a tengerész stílus szerelmeseinek. Ideálisan alkalmas olyan helyiségek elrendezésére, mint:..
109 200 Ft
Nettó ár:85 984 Ft
Brand: Mebel Bos Cikkszám: MAGELLAN/K4S/SV
Szerelési rajz letöltése: LetöltésTudjon meg többet lapraszerelt bútorainkról: MegnézemÖsszeszerelési információk: MegnézemA MAGELLAN 4S komód 4 fiókkal van felszerelve. Egy érdekes forma vonzó lesz a tengerész stílus szerelmeseinek. Ideálisan alkalmas olyan helyiségek elrendezésére, mint: nappali, ..
89 100 Ft
Nettó ár:70 157 Ft
Brand: Mebel Bos Cikkszám: MAGELLAN/KUF/SV
Szerelési rajz letöltése: LetöltésTudjon meg többet lapraszerelt bútorainkról: MegnézemÖsszeszerelési információk: MegnézemA kisebb-nagyobb kincsek tárolására szolgáló láda érdekes megoldás, amely helyettesíti a szokásos komódot vagy az ágy alatti tárolót. Egy érdekes forma vonzó lesz a tengerész st..
52 100 Ft
Nettó ár:41 024 Ft
Brand: Mebel Bos Cikkszám: MAGELLAN/LOZ1S/90/SV
Szerelési rajz letöltése: LetöltésAz ár matrac nélkül értendő.Tudjon meg többet lapraszerelt bútorainkról: MegnézemÖsszeszerelési információk: MegnézemA fiókos MAGELLAN ágy remek megoldás egy gyerek vagy ifjúsági szobába, mert több tárolóhelyet is tartalmaz. Egy érdekes forma vonzó lesz a tengerész ..
97 400 Ft
Nettó ár:76 693 Ft
Brand: Mebel Bos Cikkszám: MAGELLAN/P120/SV
Szerelési rajz letöltése: LetöltésTudjon meg többet lapraszerelt bútorainkról: MegnézemÖsszeszerelési információk: MegnézemA multifunkcionális polc kiváló megoldás a szabad hely elrendezésére a falon. Az egyszerű dizájn és a vintage fenyőszín biztosítja, hogy ez a bútor tökéletesen illeszkedjen a na..
10 800 Ft
Nettó ár:8 504 Ft
Brand: Mebel Bos Cikkszám: MAGELLAN/P2D2S/SV
Opcionális polc az SZ2D2S elemhez.Tudjon meg többet lapraszerelt bútorainkról: MegnézemÖsszeszerelési információk: MegnézemKiegészítő polcok a MAGELLAN 2D2S akasztós szekrényhez. Lapra szerelt bútor...
15 900 Ft
Nettó ár:12 520 Ft
Brand: Mebel Bos Cikkszám: MAGELLAN/RO1D1S/SV
Szerelési rajz letöltése: LetöltésTudjon meg többet lapraszerelt bútorainkról: MegnézemÖsszeszerelési információk: MegnézemA könyvespolc egy többfunkciós bútor, amely kényelmes könyvespolcá, érdekes dekoráció helyévé vagy irodai dokumentumok helyévé válhat. A MAGELLAN kollekció érdekes formája tetsz..
77 700 Ft
Nettó ár:61 181 Ft
Brand: Mebel Bos Cikkszám: MAGELLAN/RW120/SV
Szerelési rajz letöltése: LetöltésTudjon meg többet lapraszerelt bútorainkról: MegnézemÖsszeszerelési információk: MegnézemA multifunkcionális függő könyvespolc kiváló megoldás a szabad hely elrendezésére a falon. Az egyszerű dizájn és a vintage fenyőszín biztosítja, hogy ez a bútor tökéletesen ille..
25 000 Ft
Nettó ár:19 685 Ft
Brand: Mebel Bos Cikkszám: MAGELLAN/SOF2S/90/SV
Az ár matrac nélkül értendő.Szerelési rajz letöltése: LetöltésTudjon meg többet lapraszerelt bútorainkról: MegnézemÖsszeszerelési információk: MegnézemA MAGELLAN fiókos ágy remek megoldás egy gyerek vagy ifjúsági szobába, mert több tárolóhelyet is tartalmaz. Három oldalról is zárható, így kanapénak ..
115 900 Ft
Nettó ár:91 260 Ft
Brand: Mebel Bos Cikkszám: MAGELLAN/SZ2D2S/SV
Az elemhez kiegészítő polc elérhető.Belső elrendezés:Szerelési rajz letöltése: LetöltésTudjon meg többet lapraszerelt bútorainkról: MegnézemÖsszeszerelési információk: MegnézemA hálószoba, ifjúsági szoba, gyerekszoba vagy gardrób nélkülözhetetlen bútordarabja egy nagy, tágas akasztós szekrény, melyb..
124 200 Ft
Nettó ár:97 795 Ft
Brand: Mebel Bos Cikkszám: MAGELLAN/SZN1S/SV
Szerelési rajz letöltése: LetöltésTudjon meg többet lapraszerelt bútorainkról: MegnézemÖsszeszerelési információk: MegnézemAhhoz, hogy a hálószoba teljes legyen, éjjeliszekrényre is szükség van. A MAGELLAN kollekció szekrényében van egy fiók és egy nyitott polc, amelyek minden lefekvés előtti aprósá..
31 600 Ft
Nettó ár:24 882 Ft
Brand: Mebel Bos Cikkszám: MAGELLAN/SZNAR2D/SV
Belső elrendezés:Szerelési rajz letöltése: LetöltésTudjon meg többet lapraszerelt bútorainkról: MegnézemÖsszeszerelési információk: MegnézemA hálószoba, ifjúsági szoba, gyerekszoba vagy gardrób nélkülözhetetlen bútordarabja egy nagy, tágas akasztós szekrény, melyben sok szükséges dolog elfér, elsőso..
137 700 Ft
Nettó ár:108 425 Ft
Tételek: 1 - 13 / 13 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.