Menü
Kosár

Davin

Davin

Davin egy elegáns, modern bútorcsalád.

Brand: Mebel Bos Cikkszám: DAVIN/K2D/KOMOD/BIP/CANYON
Szerelési rajz letöltése: LetöltésTudjon meg többet lapraszerelt bútorainkról: MegnézemÖsszeszerelési információk: MegnézemA DAVIN kollekció 2D komódja esztétikai értéket ad minden helyiségnek! Előszoba bútorként cipők tárolására, hálószobaként és gardróbhelyiségként pedig ágyneműtartóként használha..
62 100 Ft
Nettó ár:48 898 Ft
Brand: Mebel Bos Cikkszám: DAVIN/K2D3S/KOMOD/BIP/CANYON
Szerelési rajz letöltése: LetöltésTudjon meg többet lapraszerelt bútorainkról: MegnézemÖsszeszerelési információk: MegnézemA DAVIN kollekció 2D3S komódja esztétikai értéket ad minden helyiségnek! Ez egy funkcionális és tágas bútor, 2 nagy fiók segíti a térszervezést. A nappaliban eredeti kompozíciót..
121 700 Ft
Nettó ár:95 827 Ft
Brand: Mebel Bos Cikkszám: DAVIN/P100/POLC/CANYON
Szerelési rajz letöltése: LetöltésTudjon meg többet lapraszerelt bútorainkról: MegnézemÖsszeszerelési információk: MegnézemA polcok nem feltűnő bútorok, egyszerű felépítésűek, nincsenek díszítőelemeik, de más bútorokhoz hozzáadva teljes és esztétikus kompozíciót kapunk, és további helyet biztosítana..
12 200 Ft
Nettó ár:9 606 Ft
Brand: Mebel Bos Cikkszám: DAVIN/P140/POLC/CANYON
Szerelési rajz letöltése: LetöltésTudjon meg többet lapraszerelt bútorainkról: MegnézemÖsszeszerelési információk: MegnézemA polcok nem feltűnő bútorok, egyszerű felépítésűek, nincsenek díszítőelemeik, de más bútorokhoz hozzáadva teljes és esztétikus kompozíciót kapunk, és további helyet biztosítana..
15 000 Ft
Nettó ár:11 811 Ft
Brand: Mebel Bos Cikkszám: DAVIN/RTV2D/TV/ALLVANY/BIP/CANYON
Szerelési rajz letöltése: LetöltésTudjon meg többet lapraszerelt bútorainkról: MegnézemÖsszeszerelési információk: MegnézemA TV-szekrény a nappali nélkülözhetetlen eleme. Ide helyezzük el a TV-t és a dekorációkat. Fontos, hogy legyen hely a média boxoknak és olyan tárgyaknak, mint például DVD-k, káb..
53 700 Ft
Nettó ár:42 283 Ft
Brand: Mebel Bos Cikkszám: DAVIN/SZ2D/AKASZTOS/SZEKRENY/BIP/CANYON
Szerelési rajz letöltése: LetöltésTudjon meg többet lapraszerelt bútorainkról: MegnézemÖsszeszerelési információk: MegnézemA 2D gardróbot a leginkább gardróbban, folyosón, hálószobában, valamint ifjúsági- és gyerekszobában ajánljuk. A kollekció fehér fénye modern belső kialakítást garantál. A 2D gar..
132 900 Ft
Nettó ár:104 646 Ft
Brand: Mebel Bos Cikkszám: DAVIN/W1D1W/ALACSONY/VITRIN/BIP/CANYON
Szerelési rajz letöltése: LetöltésTudjon meg többet lapraszerelt bútorainkról: MegnézemÖsszeszerelési információk: MegnézemA DAVIN kollekció alacsony vitrinje esztétikai értéket ad minden helyiségnek! A nappaliban eredeti kompozíciót hoz létre TV-szekrénnyel és polcokkal. A keret üvegezett részének ..
89 600 Ft
Nettó ár:70 551 Ft
Brand: Mebel Bos Cikkszám: DAVIN/W1W/BALOS/VITRIN/BIP/CANYON
Szerelési rajz letöltése: LetöltésTudjon meg többet lapraszerelt bútorainkról: MegnézemÖsszeszerelési információk: MegnézemA DAVIN kollekció 1W-s vitrinje tökéletes hely könyvek, dekoratív étkészletek vagy dekorációk tárolására. Ez a bútor étkezőben és nappaliban, valamint irodákban egyaránt használ..
79 600 Ft
Nettó ár:62 677 Ft
Tételek: 1 - 8 / 8 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.