Menü
Kosár

Szállítási információk

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

Tisztelt Vásárlónk!

A weboldal elsődleges célja az, hogy benneteket tájékoztassunk és a partner bútorboltokat segítsük minél több információval. 

A Miskolc melletti 5.500 m2-es nagykereskedelmi raktárunkban a kínálat több mint 70%-át készleten tartjuk. Így garantált, hogy az országban a leggyorsabb kiszolgálást biztosítjuk.

A megvásárolt bútorok hosszú időre az életterünk részét képezik majd, ezért érdemes megalapozott döntést hozni.

A bútorboltok azt a célt szolgálják, hogy bemutassák a terméket, és az eladók arról részletes információt nyújtsanak. A webshopban való tájékozódás után, tapasztalatunk szerint érdemes bútorboltban is vásárolni: ezt a témát itt bővebben is kifejtettük.

Előfordulhat azonban, hogy a kiszemelt termék a közelben nem elérhető. Erre az esetre házhozszállításban is örömmel segítünk!

Házhoz szállításnál a nagykereskedelmi raktárunkból saját teherautóinkkal, saját sofőrünk fogja a terméket számodra elvinni.

Felhívjuk figyelmedet, hogy a szállítási díjaink házhozszállítást tartalmaznak. Emellett fontos, hogy mivel a sofőr egymaga viszi az árut, így a felvitelben nem tudunk segíteni.

Kollégánk a megrendelést követően felveszi Veled telefonon a kapcsolatot, és egyeztet a várható beérkezéssel, szállítással, és fizetéssel kapcsolatban.

FIZETÉSI INFORMÁCIÓK

A sofőröknél nincs kártyaolvasó terminál, ezért vagy a helyszínen készpénzes fizetéssel, vagy előre utalással rendezheted a rendelésed ellenértéket.

Díjaink számlaérték arányosak, és a következőképpen alakulnak:

1,- Ft.             - 50.000,- Ft:      5.500,- Ft.

50.001,- Ft.    - 80.000,- Ft:      6.500,- Ft.

80.001,- Ft.  - 120.000,- Ft:      7.700,- Ft.

120.001,- Ft.- 200.000,- Ft:    10.000,- Ft.

200.001,- Ft. felett ingyenes

Az utánvét díja a megrendelt áru értékének 1%-a.

Kérdés esetén vedd fel velünk a kapcsolatot: https://www.ballabutor.hu/contact

A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.