Menü
Kosár

Olivia háló

Olivia háló

Az Olivia bútorcsalád elemeihez a krém és ancona tölgy színek kombinációja tökéletes harmóniát kölcsönöz a modern megjelenés mellé. A klasszikus világ a fém húzókon keresztül köszön vissza. Tükrös gardróbszekrénye kompakt mérete ellenére praktikus, hiszen polcok és egy akasztó is található benne, valamint 2 fiók. A kollekció fiókjainak szerkezete golyós. A két féle franciaágy közül az ágyneműtartós gázrugó segítségével nyílik, hajlított ágybordák vannak benne, amik egy fém keretben helyezkednek el. Az alacsony vitrin ajtajai pedig tetszőlegesen szerelhetőek fel. Széles elemválasztéknak köszönhetően nem csak a háló, hanem a nappali és az étkező is kényelmesen és funkcionálisan is berendezhető ezzel a modern kialakítású, mégis klasszikus hangulatú kollekcióval.Brand: Mebel Bos Cikkszám: OLIVIA/L140/AGY/ANCONA/KREM
Franciaágy ágyráccsal.Az ár a matracot NEM tartalmazza.Szerelési rajz letöltése: LetöltésTudjon meg többet lapraszerelt bútorainkról: MegnézemÖsszeszerelési információk: MegnézemMinden hálószoba alapvető és legfontosabb bútora egy kényelmes ágy. Ha egy alvásra és pihenésre szánt szobáját modern stíl..
101 500 Ft
Nettó ár:79 921 Ft
Brand: Mebel Bos Cikkszám: OLIVIA/L140P/AGYNEMUS/AGY/ANCONA/KREM
Ágyneműtartós franciaágy, ágyráccsal.Az ár a matracot NEM tartalmazza.Szerelési rajz letöltése: LetöltésSzerelési rajz 2 letöltése: LetöltésTudjon meg többet lapraszerelt bútorainkról: MegnézemÖsszeszerelési információk: MegnézemMinden hálószoba alapvető és legfontosabb bútora egy kényelmes ágy. Ha ..
150 200 Ft
Nettó ár:118 268 Ft
Brand: Mebel Bos Cikkszám: OLIVIA/L160/AGY/ANCONA/KREM
Franciaágy ágyráccsal.Az ár a matracot NEM tartalmazza.Szerelési rajz letöltése: LetöltésTudjon meg többet lapraszerelt bútorainkról: MegnézemÖsszeszerelési információk: MegnézemMinden hálószoba alapvető és legfontosabb bútora egy kényelmes ágy. Ha egy alvásra és pihenésre szánt szobát modern stílus..
110 300 Ft
Nettó ár:86 850 Ft
Brand: Mebel Bos Cikkszám: OLIVIA/L160P/AGYNEMUS/AGY/ANCONA/KREM
Ágyneműtartós franciaágy ágyráccsal.Az ár a matracot NEM tartalmazza!Szerelési rajz letöltése: LetöltésSzerelési rajz 2 letöltése: LetöltésTudjon meg többet lapraszerelt bútorainkról: MegnézemÖsszeszerelési információk: MegnézemMinden hálószoba alapvető és legfontosabb bútora egy kényelmes ágy. Ha e..
161 700 Ft
Nettó ár:127 323 Ft
Brand: Mebel Bos Cikkszám: OLIVIA/SZ3D2S/GARDROB/SZEKR/ANCONA/KREM
Szerelési rajz letöltése: LetöltésTudjon meg többet lapraszerelt bútorainkról: MegnézemÖsszeszerelési információk: MegnézemA nagyméretű OLIVIA gardrób egy olyan bútor, amely alkalmas hálószoba, gardrób, gyerek- vagy ifjúsági szoba díszítésére. Akasztó rúddal, polcokkal és fiókokkal rendelkezik. Az e..
176 600 Ft
Nettó ár:139 055 Ft
Brand: Mebel Bos Cikkszám: OLIVIA/SZN1S/EJJELI/SZEKRENY/ANCONA/KREM
Szerelési rajz letöltése: LetöltésTudjon meg többet lapraszerelt bútorainkról: MegnézemÖsszeszerelési információk: Megnézemteljesen berendezett hálószobát éjjeliszekrényekkel kell felszerelni. Az OLIVIA kollekció blokkjában van egy fiók és egy nyitott polc, amelyekre minden lefekvés előtt szükséges ..
27 900 Ft
Nettó ár:21 969 Ft
Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)